Text
 

 

Siste nytt hos Drangedal Produkter kan du sjekke ut her

 

 

Button
Text

 

 

Text

Fluebindingsfjær

Gjennom et unikt samarbeid med Holte Gård i Drangedal, kjent for sin gode dyrevelferd. Har vi nå fått fra kvalitetsfjær fra and og gås beregnet på fluebinding. Alt salg av fluebindingsmateriale fra oss foregår via eikre-fly.no. Fjærene blir håndplukket fra døde dyr, deretter vasket tørket og farget hos oss. For nærmere opplysninger om fjærene ta kontakt med eikre-fly.no 

Text

Text


Text

Ny hjemmeside:

Da har vi lansert vår nye nettside. Vi er svært stolte og fornøyd med å ha modernisert vårt utrykk og håper selvsagt også liker det du ser!


Vi har brukt Idium i Oslo som har tatt oss trygt fra start til mål og hatt hovedansvaret for design og utvikling av vår nye nettside.


Vårt mål med denne nettsiden er at den vil gi deg som bruker og kunde en god opplevelse i møte med oss. Vi ønsker å informere om tjenestene vi tilbyr, holde deg oppdatert på nyheter, tilby kjøp av våre produkter og ikke minst at det skal være enkelt for deg å komme i kontakt med oss i Drangedal Produkter.


Hilsen oss i Drangedal Produkter.


Rawhtml
Text

Drangedal Produkter AS

Adresse: Rallarveien 5, 3750 Drangedal

Telefon: 35 99 80 80

E-post: post@drangedal-prod.no

Org.nr.: NO 976594916 MVA


Googlemap
Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Melding
Feltet er påkrevd
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon